Zima 2014/2015

04.02.2015 18:09

Předem se omlouvám, že v poslední době aktualizuji stránky po půl roce. Bohužel jsme hodně v práci a do toho spousta jiných starostí a radostí.

Například 25.10.2014 jsme měli svatbu a přípravy při zaměstnání sebraly spoustu času, ale stálo to za to. Navíc od doby, co jsme na domečku stále chybí penízky na potřebné nutné rekonstrukce, ovšem opravovat a předělávat budeme celý život. Takže se máme co ohánět... Aspoň se nebudeme nudit a opravdu nemám strach, kam budeme vrážet peníze :-D

Fatimka a Dakynek jsou zdraví a mají se fajn. Veškerý volný čas se snažíme věnovat jim a naštěstí vypadají spokojeně. Máme svoje bydlení, chlupáčům se zamlouvá zahrada a tak nevyžadují při naší vytíženosti tolik procházek, co dřív, když byli v bytě. 

Dakynek teď v únoru oslaví už svoje 5. narozeniny, občas mě až děsí, jak rychle nám ten život běží... Náš chlapeček je v nejlepších letech a taky se podle toho chová, nesmrtelný lump a puberťák. Fatimka hned v březnu oslaví už své 11. narozeniny, na svůj věk se těší slušnému zdraví, jen už bývá unavenější, takže delší procházky s námi a Dakym už vynechává. Věřím, že ji zatím nic netrápí a bude ještě pár let FIT ;)

Nějak nestíhám ani moc fotografovat, ale přece jen pár foteček z letošní zimy máme ;)

Můžete mrknout TADY

 

Já a moje zlatíčka Daky a Faťa- prosinec 2014

 

Vánoce jsme poprvé prožili sami, my 4 pohromadě a byly moc hezké, plné lásky a příjemně klidné. 

Na přelomu ledna a února 2015 k nám přijel na víkendový pobyt náš kamarád GASTON. Naše trio bylo rádo, že se po delší době vidí a mohou strávit zase nějaký čas pohromadě.

PÁR snímků z Gastonkového pobytu u nás najdete ZDE.

Fatimka, Dakošek a Gastonek :-*

 

V únoru nás také už podruhé přijel navštívit náš nový psí kamarád Rodney. Rodney je pet puberťák Rhodéského ridgebacka, je také s PP, jen mu chybí ridge. To mu ale neubralo na RR elánu a hravosti. Má u nás skvělou socializaci, Faťa ho umí srovnat a poslat do patřičných míst a s Dakym se perfektně doplňují a skvěle se spolu hrají. Rodney má teprve 9 měsíců. tak doufám, že si kluci budou vyhovovat i nadále. Každopádně plánujeme společně častější návštěvy a procházky, protože kdo zná RR, tak ví, že se nejlépe vyhrají spolu, protože mají poněkud svůj surovější styl hraní a ne každému jinému chlupáči se to zamlouvá :-D

A nazávěr fotečky s jejich dovádění TADY

Daky a Rodney dovádějí - únor 2015

Mějte se všichni moc hezky a snad další aktualizace bude dřív ;)

 

 

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode