Naše "štěňátka" - aktuální novinky

25.09.2011 12:17

Doufám, že se všem Fatimčiným štěňátkům, dnes již velkým psům, daří skvěle. Letošní sraz nám nějak nevyšel, tak snad to napravíme příští rok. Moc děkuji všem, kteří se pravidelně ozývají a fotky od Vás mi vždy udělají velkou radost!

NOVINKY:

1.VRH - nar. v roce 2006

SARAH:

Jediná fenečka z 1.vrhu štěňátek a také jediná, o které máme pravidelné zprávy. Sarah se daří skvěle, má skvělou rodinu i pánečky. Doma má jako parťáka psího kamaráda Bondyho :o) Sára je neuvěřitelně podobná Fatimce. Více foteček Sarah najdete v jejích a Bondyho albech: https://yoursweetcherry.rajce.idnes.cz/ 

 

Ostatní z 1. vrhu se zatím neozvali, ale věřím, že se všem brášků daří moc dobře.

 

2.VRH - nar. v roce 2008

JESSY:

Jessynka je opět jedinou fenečku z vrhu. Jessy má skvělou paničku Lenču, se kterou jsme velmi často v kontaktu. Vím, že Jessy nemohla dostat lepší rodinu než má. Lenča se ji velmi věnuje a Jessy vypadá vždy velmi šťastně a já věřím, že opravdu šťásná je. Spoustu dalších foteček Jessy a jejích psích kamarádů najdete v jejich albech: https://jessulka.rajce.idnes.cz/

CAESAR:

Caesarek se má též k světu, velmi se zlepšil v poslušnosti i dominantnosti vůči jiným psům. S Caesarem a jeho rodinou jsme strávili 2 víkendy na chatě ve Skřipském mlýně. Máme s Caesara radost, je to krásný a zdravý pes.

DENNY:

Denny a jeho páneček Martin nás každý rok navštěvují, letos nám to nějak nevyšlo. Tak snad se brzy uvidíme. Denny a Marťa jsou už sehraná dvojka a tráví spolu veškerý volný čas :-)

BADY (Nivnice):

Bady zůstal v Nivnici u našich rodinných známých. Když jsme s Fat a Dakym v Nivnici, velmi často vyrazíme na společnou vycházku. Badymu se daří dobře, rodina ho má ráda, jezdí na společné rodinné dovolené a v podstatě každou chvíli někde výletuje :o)

SEMI:

Semi je naprostý rodinný miláček a mazel. Vyrostl z něj zdravý pes a podle foteček se tváří moooc spokojeně :o)

DIPSY:

Dipsymu se daří také dobře. nějaký čas od něj nemáme žádné zprávy, ale víme, že jeho páníci čekali miminko, tak teď asi mají plné ruce práce.

BORGI:

Borgi je do slova a do písmenka rodinný mazánek a postelový společník. Má se skvěle, jak by taky ne, když má skvělou rodinu.

 

Věřím, že i zbývajícím bráškům se daří skvěle a že se nám jejich pánící někdy ozvou! Udělali by nám velkou radost.

 

3.VRH - nar. v roce 2009

SALLY:

Sally se má víc než skvěle. Bydlí s naší kamarádkou Hančou tady v Brně, takže se často vídáme a tak se Sally často objeví i v naší fotogalerii. Je to krásný, zdravý a velmi dobře vycvičený pes. Máme z něj velkou radost!

ÁRON:

Áronek se dle zpráv od jeho pánečka Lukáše také velmi zlepšil v poslušnosti a dominanci vůči jiným psům, z čehož máme obrovskou radost. Podle fotek se Áron velmi podobá tátovi Áronovi. Vyrostl z něj opravdu nádherný pes s velkou osobností. Fotečky Árona najdete i v jeho fotogalerii: https://aron.silentnight.cz/

RASTY:

Rasty je nejaktivnější z našich štěňátek. S pánečky Verčou a Kubou podnikají spoustu výletů a účastní se závodů v agility. Jsme na ně a na jejich výsledky velmi hrdí. Z Rastyho je také opravdu moc nádherný pes. Více jeho foteček v jeho albech: https://rastyy.rajce.idnes.cz/

TOBI:

Tobišek je pánečky velmi milován. Zůstal mu stejně laskavý a roztomilý pohled jako když byl štěňátko. Kdo by ho nemiloval? Je to krásný, zdravý pes a dělá nám radost.

SÁRA:

Od paničky Sáry jsme se letos na jaro dozvěděli, že naše psí holčička se stala maminkou 6 krásných štěńátek. Všem se daří skvěle. Fatimka se tak poprvé stala babičkou. Máme velkou radost!

JASMÍNA:

Jasmínka se určitě nenudí. Když nám přišli nové fotečky od její rodiny, měla jsem velkou radost. Jak si Jasmína rozumí s její nejmladší paničkou. Jde vidět, že jsou holky sehrané :o) Jasmínka je také velmi podobná na svoji mámu Fatimku :o)

CHELSEA:

Chelsince se narodila nová panička Sofinka. Chelsea se k ní chová až mooc mateřsky, že se panička Silva musí hodně otáčet, aby Chelsea malou Sofii láskou nesnědla :o) Jinak se mají dobře a to nás moc těší.

 

Doufám, že i sestřičce Betynce se daří co nejlépe a vyhrává nad stále se vracejícím dnes již chronickým zánětem ouška. Moc rádi bysme dostali nějakou zprávu a fotečku od brášky Fida - hrozně moc by nás zajímalo, jak kluk vyrostl a jak se mu daří!

 

FOTEČKY, které nám aktuálně přišly od páníků našich odchovů najdete TADY! Moc děkujeme!!!

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode