Listopad a Prosinec 2012

02.01.2013 18:13

Zimní měsíce u nás probíhaly poklidně, mimo hektičtějšího období v době shánění vánočních dárečků :) Počasí s námi srandovalo, chvíli sněžilo, chvíli mrzlo, chvíli tálo a pořád tak nějak dokola. V průběhu měsíců jsme chodili s Fat a Dakym na relaxační procházky. Fatimka je pořád plná energie a Dakynek je aktivní stále stejně, jenom nám trochu zmoudřel ;) Máme je s pánečkem Vaškem moc rádi. V prosinci nám udělala kamarádka Lucka společné rodinné fotografie - mě, Vaška, Fatimky a Dakyho. Moc za fotečky a ochotu děkujeme! Milým překvapením bylo seznámení se s Radkou Švestkovou, která má ve vesnici kousek od nás CHS RR a svoje dvě RR holčičky Moiru a Zany. Když nás přijeli se Zany v prosinci navštívit, tak jsme hned věděli, že máme hned nové přátele. Daky se Zany dováděli na poli a my si společnou procházku moc užili. Už teď se těšíme na další! Štědrý den probíhal v rodinném kruhu, večer za námi přijel i páneček Vašek. Fatimka, Dakynek i Gastonek dostali nové obojky a spoustu pamlsků. Samozřejmě měli větší radost s velkých kostí, ovšem já zase z obojků :-D každý dle svého gusta. Velkou radost jsem měla i z vlastních dárků, které jsem dostala, moc si jich vážím! Mám prostě skvělého přítele i rodinu! 

S miláčkem a chlupatýma sluníčkama...

FOTOGALERII z listopadu a prosince 2012 najdete TADY :o)

Na konci prosince jsme se s Vaškem a Daky zůčastnili fajn akce s Vaškovými přáteli v jeho rodné vesnici Bojkovice. Pochod k Rumunovi s klubem bojkovských skeptiků jsme si opravdu užili. Procházka cca 10 km udělala nám i Dakymu po vánočním mlsání jen a jen dobře. Počasí vyšlo fantastické a my si pochod opravdu vychutnali. Doufám, že se dostaneme na další pořádané akce :o)

S Vaškem a Dakym u Boženčiny muky

FOTOGALERII z Pochodu k Rumunovi najdete ZDE!

Silvestra jsme strávili s Vaškem, sestrou Peťkou a jejím přítelem Laďou a všemi třemi chlupáči Fat, Dakoškem a Gasem doma. Na chvíli jsme se zašli podívat za přáteli na country Silvestr a po půlnočním přípitku jsme byli popřát Vaškovým rodičům vše nej do nového roku. Všem ostatní jsme popřáli alespoň telefonicky. Doufáme a všem přejeme: ať je nový rok, ještě lepší než ten letošní, ať je plný lásky, zdraví a úspěšných akcí s chlupáči, rodinami a přáteli! Nejdůležitější je pozitivní myšlení a víra, že bude fajn a ono bude! Vždyť naděje umírá až poslední! Vše má svůj čas a vše se jednou vyřeší! Máme Vás rádi!!!

OHLEDNUTÍ ZA ROKEM 2012 VE FOTOGALERII NAJDETE TADY - OPĚT TO BYL ROK PLNÝ ZÁŽITKŮ A VZPOMÍNEK!

Na závěr chci vzkázat svým 3 zlatíčkům:

VAŠKU, FATIMKO A DAKYNKU! MOC VÁS MILUJU A VŽDYCKY UŽ PRO MĚ BUDETE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ NA SVĚTĚ!!!

Děkuji za to, že Vás mám!

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode