Léto 2013

23.09.2013 20:26

Tak konečně jsem se dostala alespoň ke krátké aktualizaci. Nějak přes léto nebyl moc čas. Protože jsem byla pořád v práci. Přece jen jsme zvládli spoustu procházek, vyděli jsme spoustu známých a přátel, ikdyž nás celé léto sužovalo poměrně nesnesitelné horko. Dakynek a Fatimka se mají fajn, naštěstí jsou zdraví, veselí a vypadají šťastně. Na začátku léta nás snad po 2 letech navštívila moje kamarádka Lucka a tak jsme vyrazili na procházku. Spoustu času jsme trávili na zahradě u tety, mají totiž bazén, ve kterém jsme se velice rádi občas zchladili. Musím říct, že Faťa i Daky raději vyhledávali stín domova a ven jsme chodili spíš večer a to už se moc fotit nedalo. Horké dny pak pro změnu vystřídal déšť, takže zase nic moc počasí.

S lítostí a smutkem v srdíčku musím připomenout i smutnou událost letošního léta. Navždycky nás opustila Fatimčina maminka Tina ve věku 11 let, byla nemocná a tak ji teta se stredou usnadnila odchod na druhou stranu a dnes už je ji doufejme dobře. Byla zlatíčko a stýská se nám. Tímto bych Tinušce chtěla vzkázat, že na ni nikdy nezapomeneme!

V srpnu jsme absolvovali společné focení s chlupáči i pánečkem Vaškem u sv. Antoníčka. Tímto moc děkuji naší kamarádce Lucce za nádherné fotečky a trpělivost :o)

PÁR FOTOGRAFIÍ Z LÉTA 2013 NAJDETE TADY :O)

Vašek, Dakynek, já a Fatimka

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode