Leden a únor 2013

26.02.2013 20:10

Zima je u nás letos opravdu depresivní, pořád jen sněží, prší, je mlha a hlavně je neustále šero. Člověk se ani nestihne probrat a už je další den. Sluníčko za dva měsíce svítilo snad jen 3 dny. Naštěstí je konec února a už to vypadá, že se začíná blýskat na lepší časy :o) V lednu a únoru jsme chodili standardně na kratší procházky, ale foťák zůstaval doma, protože v té tmě a ošklivém počasí se ani velice fotografovat nedalo. Ovšem pár foteček z venku a z domova jsme přece jen udělali. Chlupáčkům se daří naštěstí dobře, jen už se všichni těšíme na delší a častější procházky venku v přírodě. 

Gastonek, Fatimka a Dakynek

Dakynek oslavil 25. února svoje 3. narozeniny! 

Narozeniny náležitě oslavil i s Fatimkou a Gastonkem! Jsou to taková zlatíčka, že se podělili jak o narozeninový dort, tak si půjčují i hračky, které Dakynek dostal ;o)

Je až neuvěřitelné jak to utíká. Teprve to byl takový malý prcek. Musím říct, že mi chlapeček zmoudřel a trošku se zklidnil, ikdyž umí pořád blbnout až až :-D Náhodou i Fatimka se tváří, že už se s ním dá vydržet a občas mám pocit, že ji Dakyho zlobení chybí. Často totiž sama za Dakym přijde a začne ho zlobit a provokovat ke hře a lumpárnám. To by si člověk  myslel, že skoro v 9 letech už bude mít dáma rozum :-D Jsem moc ráda, že jsou všichni ve skvělé formě a dělají mi jen a jen radost!

Na závěr bych ještě jednou mému milovanému chlapečkovi chtěla popřát především pevné zdraví a ještě spoustu let v naší smečce! Máme Tě zrzečku náš s pánečkem Vaškem a Fatimkou moc rádi!!! Stejně tak přejeme teplo milujícího domova a mnoho zdravých let ve svých skvělých rodinách všem Dakyho sourozencům: bráškům Adarovi, Kairíkovi, Bentlyemu, Avazovi, Archeemu, Amberovi a sestřičkám Ašince, Arwence, Lole a Pantherce :o) Také moc děkujeme za Dakyho mamince Kiře, tatínkovi Grandovi a naší chovatelce Hance!

Dakyho dort a dárečky k 3. narozeninám

Oslavenec a hlavní gratulanti :-)

PÁR FOTEČEK Z LETOŠNÍ ZIMY NAJDETE TADY! (klik)

 

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode