Klubová výstava Luková -28.5.2011

04.06.2011 12:36

V sobotu 28.5.2011 brzy ráno jsme s Dakym vyrazili na vlakové nádraží v Brně, počkali jsme na naši kamarádku Peťku a vyrazili jsme na Klubovou výstavu KCHRR v Lukové. Fatimka zůstala lenošit doma pod dozorem mojí kamarádky a spolubydlící Marušky. Hned při pohledu ven z okna jsem ji to záviděla. Počasí bylo chladné,ale ještě i při příjezdu na výstavní prostor bezsrážkové. Vše jsme nachystali, přivítali jsme se s Nikčou, naší chovatelkou Hančou, samozdřejmě i naší sestřičkou Ašinkou a nesmíme zapomenout na Lenču s Cairem. Před výstavou proběhla malá procházka, aby se chlupáči trošku vyblbli. Následoval nácvik v kruhu, kde jsme dostali zase spouuustu instrukcí :o) Pomaličku se začalo vystavovat, když jsme se ještě zdravili s naší kamarádkou,chovatelkou Dáškou (CHS Wandellmere) a její dvounohou i čtyřnohou smečkou.

Nastoupili jsme do kruhu asi s dalšími 11 psy, tentokráte ve třídě otevřené. Daky byl hrozně moc šikovný a udělal mi obrovskou radost - snažili jsme se jak nejlépe umíme. Odcházeli jsme z kruhu s hezkým, nic nevytýkajícím posudkem a známkou VÝBORNÝ. I přesto jsme měli velkou radost, že jsme to v tom dešti vůbec zvládli, ale i s pocitem, že nás čeká ještě spousta práce ve zdokonalování :o)

Cairo od Lenči zabodoval ve třídě mladých a odcházel s titulem V2, res. CAJC - moc Vám gratulujeme jste šikulky. Dáščiny zrzky se taky snažili - Egeria s hodnocením Velmi nadějná, Artemis s hodnocením Velmi dobrá a Basinka se umístila na krásném druhém místě ve třídě veteránů - hodnocení V2, res.CAC. Abych nezapomněla zmínit z Dáščina odchovu přijel Bomani - hodnocení Velmi dobrý. Jen tak pokukovat přijela malá Ria - sestřička Gerinky (Egerie).

Ovšem nejvíce excelovala naše kouzelná sestřička Ashari, která si odnášela spoustu titulů. Ašinka zabodovala: V1, CAJC, Best Junior, BOB a v soutěřích si ještě vybojovala Nejlepší hlava fena 1.místo a nejlepší pohyb 1.místo. Moooooc gratulujeme a jsme na Vás holky moc pyšní!!!

Všem moc děkuji za příjemně strávený den, ikdyž velmi mokrý a těšíme se na další společné výstavy či jiné akce!!!

Pár foteček z výstavy najdete TADY!

AFRICAN WIND DAKARAI Qwandoya - VÝBORNÝ

ASHARI PEARL for Qwandoya - V1, CAJC, Best Junior, BOB

 

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode