CACIB Komarom, 11.6.-12.6.2011

12.06.2011 18:52

V soboru brzy ráno jsme odvedli Fatimku na hlídání k naší sousedce, kde se měla opravdu fajn a my s Dakym vyrazili za naší chovatelkou Hančou a Dakyho sestřičkou Ashari, které nás vyzvedávaly v Brně. Společně jsme poté vyrazili na dlouhou cestu - na dvoudenní výstavu do Maďarska. Výstava se konala v Komárnu na krásné místě jedné z místních památek. Nachystali jsme chlupáčům i nám vše potřebné a čekali u kruhu než přijdeme na řadu. V Maďarsku svítilo sluničkou a bylo opravdu vedrooooo!!!! V kruhu, který měl k rovince pěkně daleko jsme se teda zrovna nejlíp nepředvedli. Daky zrovna andělsky nestál. Odcházeli jsme s hodnocením Výborný 2 a byli jsme za to rádi. Hanča s Ašinkou se předvedli lépe. Ashari, ale také odcházela s hodnocením Výborná 2. Paní rozhodčí opravdu velmi, velmi šetřila s titulama, takže oba naši chlupáči bez titulu.

Unavení jsme se posbírali a vyjeli. Zastavili jsme se ovšem u vody na kamenité pláži, kterou Daky s Ašinkou uvítali s radostí. Oba dva se vykoupali a vydováděli. Naše další cesta už vedla přímo do hotelu. Hanča našla krásný hotel, musíme ji moc pochválit :o) Nakrmili jsme naše zlatíčka a pak všichni únavou zalehli.

V neděli ráno nás čekala dobrá snídaně, vyvenčení pejsanů a už jsme si to zase štrádovali na místo konání výstavy. Naštěstí bylo ještě volné místo ve stínu. Daky byl tentokrát v kruhu zlatý, jen panička musí vypilovat detaily. Tak snad se oba postupně zlepšíme. Odcházeli jsme s hodnocením Výborný 3. Chvíli po nás naběhli do kruhu i Hanča s Ašinkou. Holky byli moc šikovné, ale to ony jsou vždycky. Ašinka dostala hodnocení Výborná 2, tentokrát již s titulem res.CAC. Moc holkám gratulujeme!

Byl to horký, slunečný víkend. Ovšem díky Hanči a Ašince byl také velmi příjemný. Holky moooooc Vám děkujeme za všechno a těšíme se až Vás zase uvidíme!!!!!

Fotečky z výstavy v Komárnu najdete TADY!!!

African Wind Dakarai Qwandoya

Sobota: VÝBORNÝ 2

Neděle: VÝBORNÝ 3

Ashari Pearl for Qwandoya

Sobota: VÝBORNÁ 2

Neděle: VÝBORNÁ 2, res.CAC

 

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode