Březen a duben 2013

27.04.2013 12:40

Dopadlo to přesně jak bylo předpovídáno... celý březen byla ponurá a studená zima, dokonce na Velikonoce si s námi počasí velmi aprílově zahrálo v podobě 30 cm sněhu. Ovšem pak nastal zlom a ze zimních bund jsme vklouzli rovnou do triček. Prostě šokové stavy, ale všechno jsme s chlupáči zvládli. Kvůli nic moc březnovému počasí jsme chodili jen na pravidelné kratší procházky. Ovšem duben sebou přinesl krásné, teplé a slunečné dny, kterých jsme patřičně využili. Vyrazili jsme s Fat a Dakym několikrát k naší oblíbené kapličce, probrouzdali jsme pole, které máme opodál a v polovině dubna jsme vyšli i s psíma kamarádama Badym a Ťapinem na procházku do Lipin :o) 

Daky, Fatimka a Gaston

Naše zlatá princeznička FATIMKA oslavila 21.4.2013 svoje už 9.NAROZENINY!!!

Tak bych chtěla ještě jednou naší berušce popřát především ještě mnoho zdravých let v naší smečce, ať je stále tak aktivní na svůj věk, ať tvoří nadále skvělou partu s Dakoškem a ať nám pořád dělá radost. Máme ji moc rádi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jinak se máme všichni 4 fajn, páneček Vašek nás má rád a my máme rádi jeho. Fatimka a Dakynek nám dělají jen radost, jsou zdraví a až na nějakou lumpárnu jsou i moc hodní. Máme je moc rádi! 

FOTEČKY Z BŘEZNA A DUBNA 2013 NAJDETE TADY.

Fatimka a Dakynek ;o)

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode